sr.search

Charles Poncelet

Charles Poncelet is Counsel bij Schoups.

Hij behaalde zijn Master in de Rechten in 2010 aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde nadien nog een LLM in het Omgevingsrecht aan de Queen Mary University of London. Hij is ingeschreven aan de Franstalige Orde van de Balie Brussel.

Zijn activiteiten omvatten het milieu- en stedenbouwkundig recht en meer in het algemeen het vastgoedrecht, zowel op het gebied van het publiek- als het privaatrecht.

Hij heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd op het gebied van vastgoedprojectontwikkeling en in het bijzonder in de stedenbouwkundige en milieuaspecten ervan (bodembeheer, stedenbouwkundige vergunningen, omgevingsvergunningen, socio-economische vergunningen, mobiliteit, afvalbeheer, vervuiling, ...). Hij staat cliënten bij in transactionele en administratieve context en bij geschillenbeslechting.

Hij vervoegde het kantoor Schoups in 2021 en is vooral werkzaam in de vakgebieden Omgevingsrecht, Energierecht en Vastgoed & Projectontwikkeling. Daarvoor werkte Charles negen jaar bij het advocatenkantoor Liedekerke.