sr.search

Mooie rankings in de Chambers & Partners Europe en Global Guide 2022

Kantoornieuws

Schoups en Marco Schoups bevestigen hun sterke positie in Real Estate in de Chambers & Partners Europe Guide 2022. Gwen Bevers wordt voor het eerst opgenomen voor Corporate/M&A, in de Europe en in de Global Guide 2022.

18 maart 2022


Contact

Ook in de nieuwe editie van de Chambers & Partners Europe Guide wordt Schoups aangeprezen voor het domein Real Estate. De redactie van de gids heeft gepolst bij onze cliënten en vermeldt onder meer de hands-on ­en proactieve aanpak van het kantoor: “I highly appreciate the speed and proactive attitude of the Schoups team." Ook de klantenservice van het Schoups team wordt geprezen: "The client service is excellent, and the team provides great follow-up."

Marco Schoups is daarnaast opgenomen als ‘ranked lawyer’ voor Real Estate. De klantengids wijst op de appreciatie voor de ervaring van Marco: "Marco Schoups is also well regarded for his broad knowledge in the construction industry." Een andere klant voegt toe: "He is my trusted adviser in any construction legal matter."

Voor het eerst is ook Gwen Bevers opgenomen als 'ranked lawyer' voor Corporate/M&A, en dit zowel in de Europe Guide als in de Global Guide 2022. "He makes things easy for us," zegt één van zijn klanten, en verder: "he is very clever, easy to work with and relaxed."

We zijn bijzonder trots en verheugd met deze mooie vermeldingen, die het resultaat zijn van teamwork met inbreng van alle kantoorgenoten, advocaten en staff.

We danken alle cliënten voor het vertrouwen en onze collega’s voor hun niet afhoudende inzet.

Corporate Social Responsibility

Lees meer

Vacatures

  • Advocaten 16
  • Staff 1
Lees meer