sr.search

Advocaat – Corporate & Commercial Litigation

2 - 5 jaar ervaring – kantoor Antwerpen – Nederlandstalig

Solliciteer hier

Schoups zoekt een advocaat met 2 tot 5 jaar ervaring in het ondernemingsrecht, met een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels; een goede kennis van Frans is een plus.

Schoups is een middelgroot Belgisch advocatenkantoor met bijna 70 advocaten en vestigingen in Antwerpen en Brussel. Het kantoor staat nationale en internationale cliënten uit de ondernemingswereld bij in alle rechtsgebieden die voor ondernemingen van belang zijn (ondernemingsrecht, M&A, sociaal recht, privaat bouwrecht, overheidsopdrachten en vastgoedrecht).

Het kantoor organiseert het werk in verschillende vakgebieden. De advocaten specialiseren zich in hun betrokken rechtsdomeinen met het oog op een kwaliteitsvolle dienstverlening door het accent te leggen op de toegevoegde waarde. Het kantoor organiseert hierbij ook seminaries en publiceert regelmatig in gespecialiseerde tijdschriften. Daarnaast werd het kantoor Schoups in de meest recente editie van de Legal-500 ranking aanbevolen in de categorie ‘Commercial, Corporate and M&A’ alsook in de categorieën 'Construction & Real Estate', 'Commercial', 'Dispute Resolution' en 'Environment'. Ook in de Chambers Europe 2021 werd het kantoor vermeld.

Schoups is momenteel op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in Corporate & Commercial litigation.

Functie

Voor haar kantoor te Antwerpen zoekt Schoups een gedreven advocaat met een sterke interesse in het algemene ondernemingsrecht (commerciële en vennootschapsrechtelijke geschillen, arbitrage, distributierecht, adviesverlening, nazicht en redactie van contracten, …).

Je wordt opgenomen in het bestaande team en verwerft snel een eigen plaats met jonge gedreven mensen rondom jou, gespecialiseerd in deze materies.

Profiel

  • Je bent houder van een Master in Belgisch recht en hebt reeds 2 – 5 jaar ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht opgedaan.

  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels (schrijven en spreken). Een goede kennis van het Frans is een plus.

  • Je kan academische resultaten voorleggen die jouw sterk juridisch inzicht en probleem-oplossend vermogen weerspiegelen.

  • e combineert een sterk analytisch vermogen met een gezond assertieve houding en hanteert een efficiënte en pragmatische aanpak.

  • Je bent een ploegspeler die ook zelfstandig kan werken.

  • Je bent gedreven en hebt passie voor het vak.

Aanbod

  • Een stimulerende werkomgeving

  • Interessante dossiers

  • Interne opleidingsmogelijkheden (coaching, seminaries, training)

  • Een aantrekkelijk vergoedingspakket

De sollicitatieprocedure voor deze vacature verloopt via Vialegis.

Contacteer Sophie Van Rymenant via email (sophie.vanrymenant@vialegis.be) of bel haar op +32 483 610 645. Gelieve de referentie VL/LAW/2754/21 aan te duiden.

Vul bij interesse onderstaand formulier in:

Domeinen & vakgebieden

Lees meer