sr.search

Kristof Hectors

Kristof Hectors is Partner bij Schoups.

Kristof behaalde zijn rechtendiploma in 2007 aan de Universiteit van Leuven en voltooide nog een LLM in het Europees en Internationaal Milieu- en Energierecht. Hij is ingeschreven aan de Balie Provincie Antwerpen.

Kristof vervoegde het kantoor Schoups in december 2013, na ruim vijf jaar actief te zijn geweest als advocaat achtereenvolgens bij kantoren DLA Piper UK LLP en Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick.

Kristof is gespecialiseerd in het publiekrecht. Hij begeleidt cliënten inzake adviesverlening en geschillen voor de administratieve rechtscolleges en burgerlijke rechtbanken inzake het omgevingsrecht. Omgevingsrecht omvat ruimtelijke ordening in de ruime zin van het woord alsook het milieu- en energierecht. Ook gunning van overheidsopdrachten, vastgoedrecht en juridische aspecten van projectontwikkeling valt binnen zijn expertiseveld.

Hij publiceert regelmatig in deze materies en adviseert cliënten op het gebied van projectontwikkeling.

Kristof is lid van de Algemene Vergadering van het College van het Eucharistisch Hart te Essen. Hij is tevens redactielid van “Omgeving teRecht” van Larcier.