Schoups is een middelgroot Belgisch advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel. Het kantoor biedt gepersonaliseerde juridische dienstverlening aan nationale en internationale cliënten uit de ondernemingswereld. Ons team specialisten bestrijkt de voornaamste rechtsdomeinen die voor ondernemingen van belang zijn.

Ons kantoor organiseert het werk in verschillende vakgroepen, namelijk Overheidsopdrachten & PPS; Privaat Bouwrecht; Ondernemingsrecht; Omgevingsrecht, Arbeidsrecht en Privacy & Gegevensbescherming; Vastgoed & Projectontwikkeling; Arbitrage, Bemiddeling & ADR, International Construction Contracts en Verzekeringsrecht. Onze advocaten specialiseren zich in hun betrokken domein en met het oog op een kwaliteitsvolle dienstverlening.

De constructieve feedback helpt je op weg naar een succesvolle stage!

Linde Boekaerts, Eerstejaarsstagiair

De zomerstage is een echte aanrader voor elke student om eindelijk de overstap te maken van "law-in-the-books" naar "law-in-action" en zo de opgedane theoretische kennis in de praktijk om te zetten. 

Kiandro Lebon, Zomerstagiair 2019

Tijdens deze stage kreeg ik een zeer uitgebreid en duidelijk zicht op wat advocatuur nu écht inhoudt.

Charlotte Reyns , Zomerstagiaire 2018

Een zomerstage bij Schoups is zeker een aanrader voor zij die een eerste ontmoeting met de advocatenpraktijk willen opdoen in een leerrijke en aangename sfeer.

Daan Degrande, Zomerstagiair 2018

Een stage bij Schoups kenmerkt zich door de combinatie van specialisatie, pragmatische aanpak en collegialiteit. Schoups hecht veel belang aan de vorming en persoonlijke groei van stagiairs.

Pauline Van Bogaert , Derdejaarsstagiaire

Elk dossier bij Schoups is een nieuwe uitdaging die ik met plezier aanga, met ruimte voor initiatief en creativiteit.

Jef Feyaerts, Eerstejaars Tableau

De stagiaires worden begeleid door een dynamisch team, waarin iedereen van harte een kwaliteitsopleiding geeft. Het team is beschikbaar en iedereen neemt de tijd om feedback of advies te geven.

Melissa Olivotto, Eerstejaars Tableau

Schoups investeert intensief in het professioneel traject van de stagiairs, wat een grote troef is. Stagiairs worden goed opgevolgd en begeleid. Door de constructieve feedback heb ik op een
korte termijn al veel bijgeleerd.

Nel Van Daele, Tweedejaars Tableau

Een zomerstage bij Schoups kan ik dan ook alleen maar aanraden aangezien ik gedurende die maand een goede voeling met het recht in de praktijk heb gekregen en een uitmuntend team heb leren kennen. Absoluut wat minder vakantie waard.

Thomas Leys, Zomerstagiair 2016