sr.search

Schoups is auteur van het Belgische hoofdstuk van de Construction Law 2022 Global Practice Guide

Privaat Bouwrecht

Schoups is trots auteur te zijn van het Belgische hoofdstuk van de gerenommeerde Construction Law 2022 Global Practice Guide van Chambers and Partners. De bijdrage van Marco Schoups, Geert De Buyzer, Sébastien Leroy en Jens Rediers onderstreept de leidende positie van Schoups in de Belgische bouwrechtmarkt.

20 juni 2022


Contact

De gids bevat 25 jurisdicties en biedt de meest recente juridische informatie over de impact van COVID-19 en de oorlog in Oekraïne op de bouwsector. De gids behandelt ook diverse andere actuele onderwerpen, zoals de financiering van projecten, vergunningen, contractprijzen, aansprakelijkheden en risico's, verzekeringen en zekerheden, contractadministratie en claims, rechtsmiddelen en schadevergoedingen, en geschillenbeslechting.

De gids, met Peter Habraken van HabrakenRutten als bijdragende redacteur, kan nu online worden geraadpleegd. U kunt onze gedachten over recente trends en ontwikkelingen in de markt, evenals onze juridische en praktische inzichten hier vinden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen of opmerkingen heeft, of indien u een pdf-versie van onze bijdrage wenst te ontvangen.

Corporate Social Responsibility

Lees meer

Vacatures

  • Advocaten 11
  • Staff
Lees meer