sr.search

Schoups Construction & Real Estate Summer School

Kantoornieuws

De eerste editie van onze Summer School vond plaats van maandag 13 september t.e.m. vrijdag 17 september 2021 in Fosbury & Sons Watermaal-Bosvoorde. Tijdens de Schoups Construction & Real Estate Summer School werden de deelnemers ondergedompeld in diverse aspecten van het publiek en privaat bouw- en vastgoedrecht in de ruime zin.

23 september 2021


De Summer School richt zich ambitieus tot Belgische studenten, Nederlands- of Franstalig, waarbij een tweetalig programma werd voorzien. Daarnaast kregen startende advocaten de kans om deel te nemen, waardoor het geheel een boeiende mix werd en de kiem kan bevatten van een Real Estate netwerk.

Praktijkgerichte sessies en uiteenzettingen werden afgewisseld, waarbij heel wat ruimte werd geboden voor oefeningen, casussen en discussie. De lesgevers zijn advocaten met een ruime ervaring terzake, alsook juristen van bouwbedrijven met een bijzondere kennis van de praktijk. 

We vatten steevast aan met een vegetarische lunch en sloten elke namiddag af met een drink. Zo was er voldoende tijd voor gesprekken, verdere kennismaking en het uitwisselen van ideeën en inzichten. 

Op vrijdagnamiddag trokken we van Watermaal-Bosvoorde naar het kantoor in Brussel waar we met de collega’s in Brussel afzakten naar Café des Minimes voor een pils en een pakje friet. De deelnemers en sprekers kregen de kans om in een ongedwongen sfeer ideeën uit te wisselen en bij te praten. Maar er werd vooral geklonken op een geslaagde eerste editie! Deze Summer School was niet mogelijk zonder onze ambitieuze deelnemers. We bedanken hen graag voor hun massale aanwezigheid, enthousiasme en lovende reacties.

Tot volgend jaar !

Corporate Social Responsibility

Lees meer

Vacatures

  • Advocaten 13
  • Staff 1
Lees meer