sr.search

Mooie rankings voor Schoups in de Legal 500 en in de Leaders League gidsen

Kantoornieuws

Wij zijn zeer trots om te melden dat Schoups opnieuw mooie rankings heeft gekregen in verschillende juridische gidsen.

07 april 2022


Contact

In The Legal 500 kregen we een rangschikking voor ‘Real estate and construction’ in Tier 2, voor ‘Dispute resolution’ in Tier 3 en voor ‘Commercial, Corporate and M&A’ en ’Environment’ werden we gerankt in Tier 4. De redactie van de gids vermeldt onder meer de inzet van ons team: ‘All lawyers I have been working with at Schoups are very dedicated, clever and hard working people.’

In de Leaders League Guide heeft de inzet van ons team geleid tot rangschikkingen voor 'Real estate', 'Commercial litigation', ‘International arbitration’ en 'Industrial risks and liability litigation'. Voor de categorie ‘Real estate’ kregen we de beoordeling ‘excellent’, voor de overige drie categorieën werden we beoordeeld als ‘highly recommended’.

Deze erkenningen liggen in lijn met de eerdere rankings in Chambers & Partners Europe en Global Guide 2022 (zie daarover hier).

We danken onze cliënten voor het blijvende vertrouwen in en de waardering voor ons werk, en het team voor de passie en toewijding in hun vak. Deze erkenningen zijn het resultaat van ons teamwerk.

Corporate Social Responsibility

Lees meer

Vacatures

  • Advocaten 11
  • Staff
Lees meer